eMAGia

miercuri, 21 iulie 2010

Gafe vestimentare la barbati, vazute prin ochii femeilor

Sandalele cu ciorapi, blugii largi si maieurile albe mulate, sunt cateva dintre cele mai frecvente greseli vestimentare pe care le fac barbatii. Un sondaj britanic recent a descoperit ca femeile urasc cel mai mult tricourile cu imprimeuri mari si colorate.Iata lista cu cele mai ingrozitoare tendintele ale modei barbatesti, prezentata de shine.yahoo.com.

Blugii prea largi
Moda blugilor largi era foarte populara la inceputul anilor 1990, dar astazi suntem in 2010. E timpul sa renunti la ei! Barbatii care poarta blugi cu turul foarte lasat, din care uneori se vad chilotii, dezgusta multe femei, asa ca trebuie sa elimini pantalonii prea largi din garderoba. Sau macar sa porti curea.

Ciorapi si sandale
Una dintre cele mai frecvente greseli vestimentare ale barbatilor este sa poarte ciorapi atunci cand se incalta cu sandale. Daca este suficient de cald sa porti sandale, atunci nu mai ai nevoie de ciorapi. in plus, poti sa lasi picioarele sa respire. Daca nu poti cu niciun chip sa renunti la ciorapi, poarta pantofi!

Tricourile cu imprimeuri mari si colorate
Cele mai multe dintre femei considera ca cea mai grava greseala vestimentara a barbatilor este purtarea tricourilor cu imprimeuri mari si colorate, cum sunt cele produse de firma Ed Hardy. Daca un adolescent rebel poate sa poarte un astfel de tricou, pentru un barbat serios este inacceptabil!

Slipul mulat
Moda slipului mulat pentru barbati, de tip chilot, s-a demodat demult, asa ca renunta la acest costum de baie. Majoritatea barbatilor care obisnuiesc sa poarte acest fel de slip nu sunt suficient de dotati ca sa arate bine in el. Daca nu esti inotator de performanta sau jucator de polo, alege mai bine un sort pentru plaja.

Borseta
Desi borseta poate fi un accesoriu foarte util, multe femei considera ca strica imaginea unui barbat. Cumpara-ti mai bine o geanta de postas, care este mai incapatoare si la moda.

Blugii prea stramti
Barbatii care poarta blugi foarte stramti si colorati nu sunt pe placul femeilor. Evita acesti blugi daca nu vrei sa fi luat drept metrosexual sau gay.

Maieul alb
Daca ai bratele lucrate si un abdomen cu patratele, probabil ca femeile nu vor fi deranjate daca porti pe strada un maieu alb mulat. Totusi, maierul alb din care ti se vede parul de pe piept, nu este cea mai buna alegere vestimentara. Incearca macar alta culoare, daca nu vrei sa renunti la maieu.

Prea multe podoabe
Femeile cred ca barbatii care au cercei in ambele urechi, lanturi mari, cei care poarta cate trei bratari pe mana si au multe inele arata ingrozitor. O regula buna este sa porti mereu mai putine accesorii decat iubita ta.

Sapca de baseball
Probabil abia astepti weekend-ul, cand poti sa renunti la costum si sa te imbraci comod, dar asta nu inseamna ca trebuie sa porti mereu sapca. Este in regula sa porti sapca atunci cand mergi pe stadion sau cand vrei sa faci miscare. Atat!

Costumul prea larg. Sau prea stramt
La un eveniment sau o petrecere, un costum prea larg, care nu ti se potriveste, este cea mai proasta alegere. Un barbat ale carui haine atarna pe el arata neingrijit si lipsit de incredere in sine. Daca vrei sa atragi atentia femeilor, mergi la croitor si ajuteaza-ti costumul inainte de eveniment. La fel, daca te-ai ingrasat cam mult in ultima vreme, evita sacourile care ti-au ramas stramte. Sau macar nu incerca sa inchei nasturii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

va rog sa folositi un limbaj decent