eMAGia

luni, 22 noiembrie 2010

Noul eMAG

eMAG-ul a fost rebranduit, logo dinamic, personalizat, de azi dimineata pana acum am avut ceasca de cafea, marul si papucii. Cu alte ocazii o sa mai avem logouri precum cele din imaginea de mai jos.

Declaratii de presa:

eMAG promite ceea ce a dovedit de ani de zile că poate face cel mai bine: sa intuiasca ce ii va face fericiti pe clientii sai, si sa pregateasca fiecare detaliu astfel incat sa intreaca asteptarile acestora. eMAG este un brand viu, intuitiv si ergonomic, iar noua identitate vizuala reflecta aceste trasaturi cu ajutorul unui logo flexibil. Noul logo proiecteaza leadership, simplitate si emotie cu ajutorul obiectelor rosii, de fiecare data altele,” a declarat Irina Ilie, Associate Director Brandient

Desi este cel mai complex magazin online din Romania, noul site eMAG este doar fundatia pe care vom continua sa construim mecanisme care sa ofere fiecarui vizitator o experinta personala memorabila de fiecare data. Avem in desfasurare cateva proiecte care vor adauga in curand functionalitati majore, unele in premiera pentru comertul online din tara noastra, a adaugat Radu Apostolescu.
Suntem afacerea din retail cu cel mai mare potential de crestere si aveam nevoie de o reimprospatare a brandului si de o strategie foarte inchegata si unitara de comunicare, a declarat Iulian Stanciu, director eMAG.


Un comentariu:

va rog sa folositi un limbaj decent